הכניסה לבעלי גלוק בלבד.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי אישגדול » 25 ינואר 2003, 10:49

גלוקי
מצטער לאכזב אותך - אבל צה"ל בלי גלוק. צה"ל משתמש ב****** (אלא עם כן השתנה משהו בשנה האחרונה - אני לא מעודכן).
בגולק משתמשים *********

(נמחק ע"י הנהלת הסליק, נא להקפיד להבא על הנכתב כאן - גם אם הוא נראה בנאלי לחלוטין)
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ראובן טל » 25 ינואר 2003, 20:01

חיפשתי אקדח עם אמינות מוכחת, תכולת מחסנים גדולה, ולא פחות חשוב כמה שיותר קל. האקדח הקודם היה זיג שנבחר משיקולים זרים וממש לא התאים לי (פגיעות גרועות בגלל אחיזה). מאז שעברתי לגלוק (שמתאים גם לבעלי יד קטנה) הפגיעות השתפרו פלאים.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Oren » 25 ינואר 2003, 20:41

ברשותי גלוק 17 כבר שנתיים, האקדח הקודם שלי היה CZ75
חשוב לציין כי מדובר במעבר בין סובארו למרצדס......

הCZ מחליד וכבד ודורש תחזוקה מתמדת ותחמושת איכותית בלבד על מנת להמנע ממעצורים.

הגלוק הינו אקדח קל משקל קיבולת כדורים גבוהה וגוף חלק ללא בליטות
והחשוב מכל ללא מעצורים!!!

אקדח לא "מפונק" שלא עושה בעיות עם תחמושת ממוחזרת = זולה.

לאחר מספר שיפורים ידית אחיזה, עצר מחלק , כוונות והדק מינוס הוא בהחלט מתאים לקטגורית "מינור סטנדרט" ללא עוררין.

ממליץ!
סליקאי ארד
סליקאי ארד

אני בעל גלוק 19 c

על ידי efident1 » 25 ינואר 2003, 21:24

התחלתי עם סטאר 0.22 .בהמשך לאחר כ-17 שנים חיפשתי להחליף את האקדח ל-9 ממ.
הוצע לי גלוק.לשאלתי האם אקדח מפלסטיק לא ישבר?אני בעל נסיון רב בפלסטיק ואומנם המוכר
הכניס מכה אדירה בקיר עם האקדח כדי להראות לי את חוזקו הדבר לא עשה עלי רושם וקניתי שוב אקדח סטאר הפעם 9ממ.קיבלתי אקדח העשוי משגשוגת אלומיניום ואחריות ע"י היבואן שבאקדח הזה ניתן לירות כדורים מעוזי.בלילה לא ישנתי טוב כי לא האמנתי גם בשגשוגת אלומיניום.למחרת בבוקר חזרתי לחנות והחלפתי את האקדח לאקדח מפלדה.האקדח מדגם סטאר m-30 תגלה כאקדח מעולה.במשך 10 שנים + - האקדח ירה כל סוגי התחמושת גם עוזי ללא שום תקלות מכניות.מעצורים היו בדרך כלל בתחמושת של עוזי.במשך הזמן פיתחתי כאבי גב מנשיעת הנשק
עלי .האקדח התחיל לקבל חלודות והחלטתי להחליפו לאקדח קל יותר.לאחר סקר מעמיק בחרתי בגלוק בגלל:משקלו כחצי מהסטאר שהיה לי,קיבולת כדורים זהה לאקדח שהיה לי,האקדח נח לי ביד,האקדח מאד אמין,נח לנשיאה.
קניתי גלוק 19c עם כל השיפורים,כיוון שאקדח קונים להרבה שנים והוא צריך להיות אמין ונוח מכל הבחינות.יריתי בו כ-500 כדור.המיקבצים שלי השתפרו,נהניתי מכל רגע,מעצור אחד, יכול להיות מתחמושת ישנה.סיכום:מרוצה מאוד. :lol: :lol: :lol:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי winner » 26 ינואר 2003, 09:26

אמנם האשכול לבעלי גלוק אבל...

איזכור הסטאר הזכיר לי את האקדח הראשון שלי - סטאר דגם B

הבעייה העיקרית שלו (חוץ מתכולת מחסנית קטנה), הייתה שאחרי נשיאה ממושכת, כדור היה "קופץ" מהמחסנית ומטייל חפשי בינה לבין המחלק...
לא עזר כלום, כלל החלפת מחסנית והפתרון היחידי היה החלפת הנשק (נחשו למה...)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד