שלום לכולכם! גם לנשים מותר..
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שלום לכולכם! גם לנשים מותר..
שלום לכם אקדוחנים יקרים!
את חלקכם כבר פגשתי..רובכם עוד זרים לי אבל אני מתכוונת לבלות עם כולכם כאן ממש..באתר!
גם לי יש מה ללמוד, ואולי גם קצת לומר...
רב ימות השנה (ממה שנותר אחרי שעות הסליק) אני אשתו של אחד מכם. (הסקרנות מהשטן...שושו)
החלטתי לשוטט ברחבי הסליק ולהבין מה סוחף..להכיר יותר מקרוב.
התרשמתי מאד מרצינותם של מרבית הכותבים ומכובד הראש...וגם היו מעט "הערות" שנראו לי ילדותיות וקנטרניות. אבל, כמו בכל מקום שבו מסתובבים אנשים - יש מהההההההההכל!
אז זה הכל לבינתיים...
ונפגש בסליק!!!
את חלקכם כבר פגשתי..רובכם עוד זרים לי אבל אני מתכוונת לבלות עם כולכם כאן ממש..באתר!
גם לי יש מה ללמוד, ואולי גם קצת לומר...
רב ימות השנה (ממה שנותר אחרי שעות הסליק) אני אשתו של אחד מכם. (הסקרנות מהשטן...שושו)
החלטתי לשוטט ברחבי הסליק ולהבין מה סוחף..להכיר יותר מקרוב.
התרשמתי מאד מרצינותם של מרבית הכותבים ומכובד הראש...וגם היו מעט "הערות" שנראו לי ילדותיות וקנטרניות. אבל, כמו בכל מקום שבו מסתובבים אנשים - יש מהההההההההכל!
אז זה הכל לבינתיים...

ונפגש בסליק!!!
מהאקדח שלי נורים רק פרחים!!!
- סליקאי ארד
ברוכה הבאה הגברת אמיגה אל צל קורתנו הדלה.
{טוב לא כל כך דלה בעצם...
}
כולי תקווה כי תראי כי אישך הטוב, מטייל לו ברבי האתר עם אנשים שאינם נושכים למרות שהם נושאים כלים משונים בחגורת מכנסיהם ונרתיקהם.
אתוודא ואומר כי שמח לשמוע גם מהצד הנשי של המשוואה את דעתה על שיגיונותינו המוזרים [לא רק על כי את שומעת את אישך או אחרים הקוראים בקול שמות חיבה מוזרים, ולא לילדים או לאישה אשר איתו, אלא לכלי מתחתי...]
אולי גם הידיעה על נשים נוספות המדלגות מהודעה להודעה, תמתן מה את רמת הגבריות אשר לפעמים עולה כמעה על גדותיה
אוף... כמה מילים כתבתי כשבסך הכל רציתי להגיד שאני שמח לראות אותך איתנו

{טוב לא כל כך דלה בעצם...

כולי תקווה כי תראי כי אישך הטוב, מטייל לו ברבי האתר עם אנשים שאינם נושכים למרות שהם נושאים כלים משונים בחגורת מכנסיהם ונרתיקהם.
אתוודא ואומר כי שמח לשמוע גם מהצד הנשי של המשוואה את דעתה על שיגיונותינו המוזרים [לא רק על כי את שומעת את אישך או אחרים הקוראים בקול שמות חיבה מוזרים, ולא לילדים או לאישה אשר איתו, אלא לכלי מתחתי...]
אולי גם הידיעה על נשים נוספות המדלגות מהודעה להודעה, תמתן מה את רמת הגבריות אשר לפעמים עולה כמעה על גדותיה

אוף... כמה מילים כתבתי כשבסך הכל רציתי להגיד שאני שמח לראות אותך איתנו

אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד