קפיץ מוביל - התנהגות האקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קפיץ מוביל - התנהגות האקדח
בשנים האחרונות חלה הדרדרות איטית אך מגמתית ביכולת הירי שלי . אם לפתתי הייטב את האקדח והקפדתי על סחיטה נכונה אזי התוצאות היו סבירות אבל אם זיפתי מעט המקבצים גדלו מעבר לסביר. ה"אשמתי" את גילי ואת כושרי הגופני בפגיעה ביכולת הירי שלי .
במקרה גיליתי שקפיץ המוביל שלי נחלש (מדובר בזיג 228 שירה קצת יותר מעשרים אלף כדור) . החלפתי אותו. מאז ... איזה שיפור ...
הפואנטה : בזיג 228 קפיץ מוביל חלש פוגע בהתנהגות האקדח .
במקרה גיליתי שקפיץ המוביל שלי נחלש (מדובר בזיג 228 שירה קצת יותר מעשרים אלף כדור) . החלפתי אותו. מאז ... איזה שיפור ...
הפואנטה : בזיג 228 קפיץ מוביל חלש פוגע בהתנהגות האקדח .
- סליקאי ארד
קפיץ מוביל הוא חלק קריטי באקדח אשר יכול לשנות את התנהגותו מן הקצה אל הקצה.
בדגמי 1911 (הספציאליטה שלי ) מומלץ להחליף את הקפיץ כל 2000 כדור. החלפת החלק פשוטה וזולה ונחשבת לחלק מהטיפול השיגרתי באקדח - בדיוק כמו החלפת שמנים באוטו.
כאשר יש ירידה ביכולת הקיבוץ של הקומפלקס אקדח - יורה יש ליחס את הדבר נעילה לא אחידה של הקנה ע"י קפיץ בלוי (זאת לאחר בדיקת היורה, כמובן).
בדגמי 1911 (הספציאליטה שלי ) מומלץ להחליף את הקפיץ כל 2000 כדור. החלפת החלק פשוטה וזולה ונחשבת לחלק מהטיפול השיגרתי באקדח - בדיוק כמו החלפת שמנים באוטו.
כאשר יש ירידה ביכולת הקיבוץ של הקומפלקס אקדח - יורה יש ליחס את הדבר נעילה לא אחידה של הקנה ע"י קפיץ בלוי (זאת לאחר בדיקת היורה, כמובן).
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד