רעיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רעיון
שלום !
ישנם בפורום כ- 260 חברים והמספר רק עולה כל יום .
ניתן לחלק את החברים לקבוצות של 10 יורים ע"פ אזורי מגורים ,לפנות למטווח הקרוב למקום מגוריהם ולהתחיל להתאמן במחיר מוזל .על כל אזור יהיה אחראי מדריך מאזור המגורים חבר הפורום שיפעל כמובן בהתנדבות על מנת להוזיל עלויות . מחיר ל- 10 יורים הנו זול משמעותית.
WEBART ,פתח דף קבוצות ע"פ אזורים .לאחר רישום של עשרה חברים בכל אזור ,נפנה למטווח הקרוב לקבוע יום בשבוע קבוע בשעות הערב ויאללה לעבודה .עדיף שירשמו יותר מעשרה חברים כך שתמיד יהיה מחליף שישלים מניין .
שיהיה בהצלחה .
גיא
ישנם בפורום כ- 260 חברים והמספר רק עולה כל יום .
ניתן לחלק את החברים לקבוצות של 10 יורים ע"פ אזורי מגורים ,לפנות למטווח הקרוב למקום מגוריהם ולהתחיל להתאמן במחיר מוזל .על כל אזור יהיה אחראי מדריך מאזור המגורים חבר הפורום שיפעל כמובן בהתנדבות על מנת להוזיל עלויות . מחיר ל- 10 יורים הנו זול משמעותית.
WEBART ,פתח דף קבוצות ע"פ אזורים .לאחר רישום של עשרה חברים בכל אזור ,נפנה למטווח הקרוב לקבוע יום בשבוע קבוע בשעות הערב ויאללה לעבודה .עדיף שירשמו יותר מעשרה חברים כך שתמיד יהיה מחליף שישלים מניין .
שיהיה בהצלחה .
גיא
היי ג'ק,
שבת שלום חברי הסליק היקרים,
אכן רעיון מבורך - יש חיים ואנשים מאחורי השמות והכינויים.
תחת הפורום החדש שנפתח כל אחד מוזמן ליצור לעצמו מפגשים ספונטניים ומתוכננים כאחד.
זאת ועוד - כל מי שרוצה - מוזמן לשלוח לי במייל את פרטיו (ניק, טלפון, אזור, מטווח קרוב) תחת הכותרת: רשימת אזורים - חברי הסליק ל: drorata@netvision.net.il
אני אתחיל לרכז את הנושא... נראה מה יצמח מכך.
שבת שלום חברי הסליק היקרים,
אכן רעיון מבורך - יש חיים ואנשים מאחורי השמות והכינויים.
תחת הפורום החדש שנפתח כל אחד מוזמן ליצור לעצמו מפגשים ספונטניים ומתוכננים כאחד.
זאת ועוד - כל מי שרוצה - מוזמן לשלוח לי במייל את פרטיו (ניק, טלפון, אזור, מטווח קרוב) תחת הכותרת: רשימת אזורים - חברי הסליק ל: drorata@netvision.net.il
אני אתחיל לרכז את הנושא... נראה מה יצמח מכך.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד