גלוק 26

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

גלוק 26

על ידי קינג גונסון » 18 אוקטובר 2020, 13:34

אהלן , אני עומד לרכוש גלוק 26 , רציתי לדעת לאיזה כוונת והדק ממולצץ לשדרג וצה העלות , ואיזה נרתיק פנימי ממולץ,(שמעתי על נרתיק של פרונט ליין אם כן איפה אפשר לרכוש אותו ומה העלות)
תודה רבה לכולם.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: גלוק 26

על ידי טריגר » 20 אוקטובר 2020, 21:46

התנסית בו בירי?
לדעתי זה הכי חשוב.

מכאן תמשיך.

לגבי כוונות יש הרבה אופציות.
לטעמי טריטיום עם סיב.
להינות מכל העולמות.

נרתיקים?
אני מזמין מחול.
סחורה איכותית ביותר ומגיעה עד הבית.
אישית מרוצה מה sgusa
אבל שווה להריץ חיפוש באתר.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 21 אוקטובר 2020, 10:29

אם מדובר על קניה בארץ אז מחיר של כוונות וקיט הדק יכול גם להכפיל כמעט את המחיר של האקדח.
לא הייתי משקיע שקל בשדרוג של אקדח כזה לפני שהייתי מתאמן איתו ברצינות. כל כדור שתירה תחת הדרכה איכותית יתן לך הרבה יותר תועלת לשקל. החלפת הדק וכוונות לא ישפרו את רמת הירי שלך כלל בשלב הזה.
אם ההדק קשה לך אז תחליף לו קונקטור בעלות של 100 ₪ בערך.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי jiminy_cricket » 21 אוקטובר 2020, 15:37

ניר ל כתב:אם מדובר על קניה בארץ אז מחיר של כוונות וקיט הדק יכול גם להכפיל כמעט את המחיר של האקדח.
לא הייתי משקיע שקל בשדרוג של אקדח כזה לפני שהייתי מתאמן איתו ברצינות. כל כדור שתירה תחת הדרכה איכותית יתן לך הרבה יותר תועלת לשקל. החלפת הדק וכוונות לא ישפרו את רמת הירי שלך כלל בשלב הזה.
אם ההדק קשה לך אז תחליף לו קונקטור בעלות של 100 ₪ בערך.

1+
לחלוטין מסכים עם ניר.
תתחיל בלהתמקצע על הכלי שקנית, stock.
אין שום סיבה אמיתית לשדרג גלוק מהקופסא.
תירה 1000 כדור ואז תחליט.
M&P Shield M2.0
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי UoUo » 21 אוקטובר 2020, 18:14

2 הסנט שלי.

איזה יתרון יש בלקנות גלוק 26 בשוק הקומפקט כיום? לדוג' : ספרינגפילד הלקאט שנותן לך 11/13 כד' במחסנית, קל יותר, דק יותר, מגיע עם כוונות עם סיב אופטי מהמפעל. כל זה ב3800 ש"ח. חבילה שלדעתי טובה פי כמה ממה שמציע הגלוק 26
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 21 אוקטובר 2020, 21:06

UoUo כתב:2 הסנט שלי.

איזה יתרון יש בלקנות גלוק 26 בשוק הקומפקט כיום? לדוג' : ספרינגפילד הלקאט שנותן לך 11/13 כד' במחסנית, קל יותר, דק יותר, מגיע עם כוונות עם סיב אופטי מהמפעל. כל זה ב3800 ש"ח. חבילה שלדעתי טובה פי כמה ממה שמציע הגלוק 26

איזה יתרון?
שהוא מקבל מחסניות של גלוק 19, 17 ו-18.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שאלה קטנה.. » 23 אוקטובר 2020, 08:59

אני יודע שזה הדבר הכי מעצבן בעולם שאתה מתייעץ על אקדח אחד, ומנסים לשכנע אותך לקנות אחר. אבל...

זיג 365, כמו גלוק 26, רק דק יותר בהרבה, קל יותר ב100 גרם. מכיל אותו מספר כדורים (10 או 12, ויש מחסנית ל15 עם עקב משמעותית)

זיג היא חברה אמריקאית מאוד נחשבת, האקדח הזה כבר שנתיים מככב בכל הביקורות בארה"ב.
בארץ מקובל פשוט לקנות גלוק, ובכל זאת, האקדח הזה מתחיל להיות פופולרי בארץ, ויש לו את כל הסיבות.

היו טענות על תקלות באקדח כשיצא לשוק, אבל זה נרגע כבר לפני שנתיים. הם תיקנו את כל הבעיות, והיום האקדח הזה נחשב איכותי מאוד.

לי יש אותו ואני מאוד מאוד מבסוט (יריתי בנתיים 100 כדורים) - ולא התקשיתי לפגוע יפה מאוד במטרה. גם הכוונות שלו מאוד טובות.
לגבי ספרינגפילד הלקאט - לא מכיר מקום שמוכרים אותו, ולא בטוח שכדאי להיות הראשון בארץ שנושא אותו.

עולה 3950 בהרבה חנויות, במאיר רוט יש הנחה 10 אחוז לאנשי מילואים, בקרני שומרון אמרו לי 3800.

בהצלחה רבה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי טריגר » 07 נובמבר 2020, 09:04

משעשע ההמלצות כאן.

הזיג סובל ממחלות ילדות.
למיטב זכרוני אפילו ריקול בארהב.

ומי יתן שירות לשני האקזמפלרים שהוזכרו כאן? בשוק לא קיים בארץ שנשלט עי... גלוק.

מה יש לגלוק שאין להם?
אמינות
חלפים ושירות
כמות בלתי מוגבלת של חלפים, נרתיקים ואביזרים.

וזה לא שאני בעד גלוק או בטח ה 26...
היה לי. חרא אקדח לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שאלה קטנה.. » 08 נובמבר 2020, 16:10

טריגר כתב:משעשע ההמלצות כאן.

הזיג סובל ממחלות ילדות.
למיטב זכרוני אפילו ריקול בארהב.

ומי יתן שירות לשני האקזמפלרים שהוזכרו כאן? בשוק לא קיים בארץ שנשלט עי... גלוק.

מה יש לגלוק שאין להם?
אמינות
חלפים ושירות
כמות בלתי מוגבלת של חלפים, נרתיקים ואביזרים.

וזה לא שאני בעד גלוק או בטח ה 26...
היה לי. חרא אקדח לדעתי.

המחלות ילדות עברו מזמן. זה המצב, מוזמן לבדוק את זה בעצמך. ייצור של 2019 כבר חף מנזקים, והאקדח הזה נעשה כוכב בארה"ב.
וגם בארץ. אני בררתי לגביו ב4 מטווחים שונים - כולם מכרו אותו (אמנם, אחד המליץ לי להתרחק ממנו), ככה שנראה לי ששירות וחלפים זה כבר לא בעיה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי jiminy_cricket » 08 נובמבר 2020, 16:18

שאלה קטנה.. כתב:המחלות ילדות עברו מזמן. זה המצב, מוזמן לבדוק את זה בעצמך. ייצור של 2019 כבר חף מנזקים, והאקדח הזה נעשה כוכב בארה"ב.
וגם בארץ. אני בררתי לגביו ב4 מטווחים שונים - כולם מכרו אותו (אמנם, אחד המליץ לי להתרחק ממנו), ככה שנראה לי ששירות וחלפים זה כבר לא בעיה.

מאמין לך שאתה מרוצה ממנו, אבל בכל פרמטר שתבחן - אמינות (של הפלטפורמה, כי גלוק זה לא רק 26 או 19 או 17, אלא פלטפורמה), after market, חלפים ושוק יד שנייה - הגלוק עולה על הזיג בצורה ניכרת.
אין שום סיבה פרקטית להעדיף זיג על פני גלוק.
M&P Shield M2.0
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי spy » 08 נובמבר 2020, 20:55

דעתי האישית היא שגלוק 26 זה אקדח שעם יציאה של 43 הפך ללא רלוונטי עבור אזרח ישראלי רגיל.
אסביר את דעתי.
גלוק 26 קונים כשיש צורך בהסלקה רצינית. אז במצב כזה הוא בולט הרבה יותר מ-43 בשל עוביו.
היתרון שלו לכאורה על גלוק 43 הוא ב-10 כדורים על פני 6. אכן, יש כאן הבדל. אבל אם אדם מרגיש צורך בכח אד משמעותי, גם 10 כדורים זה לא מספיק וצריך לקחת מחסנית נוספת. אבל מחסנית נוספת של גלוק דו טורי - היא "שמנה" למדיי, אז זה פוגע מאוד מאוד בהסלקה. לאומת זאת, מחסנית נוספת של גלוק 43 עם תוספת +2 היא עדיין דקיקה ולא בולטת כלל.
היתרון הנוסף של גלוק 26 הוא ביכולת לקבל מחסניות גדולות. אבל מה בדיוק הצורך בכך עבור אזרח רגיל והאם אנשים אשכרה מסתובבים עם מחסניות נוספות גדולות - שוב, הלכה ההסלקה.
יש היגידו, שמע, גלוק 26 נותן לי את האפשרות לבחור. אני רוצה הסלקהעמוקה - אלך עם מחסנית שטוחה אחת וזהו. רוצה כח אש - אלך עם מחסנית של 15 עם שרוול ועם 2 מחסניות נוספות של 17+2. אז אני אומר שבתצורה מוסלקת מחסנית אחת בלבד מהווה חולשה מהותית וגם כך בהינתן לבוש מתוכנן ונרתיק איכותי לא יהיה ל-26 יתרון משמעותי על 19, אבל כם תהיה נחיתות משמעותית.
לפני המסקנה שלי, כמה "גילויים נאותים":
1. יש לי מימדי גוף צניעים יחסית, גובה 175, משקל כ-67.
2. בתחילת דרכי עם אקדח פרטי, אי אז ב-1997, היה לי גלוק 19. לאחר מכן החלפתי אותו ל-26. אז כן, יש לי ניסיון עם 26. בהמשך היו לי עוד כל מיני אקדחים שונים ולפני משהו כמו 6 שנים חזרתי שוב לגלוק 19. עכשיו, כשיש לי 2 רישיונות, אני מחזיק גם 19 וגם 43.
3. אם היה לי רק רישיון אחד, לא הייתי מחזיק 43 ולא הייתי מחזיק 26. הייתי משאר עם 19 שמהווה בעיניי שילוב טוב בין כוח אש טוב ויכולת הסלקה טובה. הוא מאפשר הרבה יותר מ-26.
4. אפילו שיש לי, לכאורה, את היכולת לממש את היתרון של חליפיות מחסניות בין 19 ל-26, אני עדיין לא רואה בכך יתרון עבורי. שכן אם אני רוצה אקדח קטן, אז אני רוצה אותו ממש קטן ודק. ו-26 הוא בעיניי לא מספיק קטן מצד אחד ולא נותן כח אש מספק.
5. למי זה טוב גלוק 26? לארגונים שמחזיקים גם 19/17 ועבורת חליפיות מחסניות מאפשרת יתרון לוגיסטי משמעותי.

לסיכום: אם יש לך רק רישיון אחד ואתה רוצה גלוק - קנה גלוק 19. אם יש לך מימדי גוף שמאפשרים זאת - קנה גלוק 17. הגלוק הכי מוצלח בעיניי.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד