הכשרות רענון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הכשרות רענון
שלום לכולם אני מבין שצריך וכדאי לבצע כמה שיותר מטווחים אני משתדל לפחות פעם בחודשיים להגיע למטווח עכשיו מחייבים בנוסף לחידוש גם ריענון דבר שלא בטוח שכולם יעמדו מבחינת המחיר לי לפחות זה נראה כמו ניסיון להוריד מכמות הנשקים שמסתובבים בחוץ מה אתם חושבים ועוד דבר רציתי לדעת אם המחיר אחיד בכל המטווחים תודה ויום טוב לכולם
- סליקאי ארד
Re: הכשרות רענון
שלום שלומי,
אתחיל מהסוף. לא, המחיר לא אחיד בכל המקומות. גם התמורה לא אחידה. וכאן אתה צריך לענות לעצמך על שאלה חשובה: האם אתה מעוניין לשלם על "חותמת הריענון" או על אימון רציני?
זה שאתה מגיע למטווח פעם בחודשיים זה מצוין. אני יכול להניח שאתה מגיע לירי חופשי? ובכן, היעילות של ירי חופשי עבוררוב היורים היא מוגבלת מאוד. עדיף בהרבה לבמע אימונים במסגרת סדורה עם תוכנית אימון ומדריכים שנמצאים במקום לא לשם פיקוח בטיחותי ומתן טיפים, אלא למען הדרכה, משוב על ביצוע והנחיה.
אימוני הבסיס של IDPA Israel, למשל, הותאמו לדרישות החידושים והריענונים ועל כל בסיום האימון המצאמן מקבל חותמת כשרה למהדרין. כך אתה מקבל אימון מועיל הרבה יותר מירי חופשי וגם חוסך לעצמך את התשלום הייעודי עבור הריענון והחידוש.
אתחיל מהסוף. לא, המחיר לא אחיד בכל המקומות. גם התמורה לא אחידה. וכאן אתה צריך לענות לעצמך על שאלה חשובה: האם אתה מעוניין לשלם על "חותמת הריענון" או על אימון רציני?
זה שאתה מגיע למטווח פעם בחודשיים זה מצוין. אני יכול להניח שאתה מגיע לירי חופשי? ובכן, היעילות של ירי חופשי עבוררוב היורים היא מוגבלת מאוד. עדיף בהרבה לבמע אימונים במסגרת סדורה עם תוכנית אימון ומדריכים שנמצאים במקום לא לשם פיקוח בטיחותי ומתן טיפים, אלא למען הדרכה, משוב על ביצוע והנחיה.
אימוני הבסיס של IDPA Israel, למשל, הותאמו לדרישות החידושים והריענונים ועל כל בסיום האימון המצאמן מקבל חותמת כשרה למהדרין. כך אתה מקבל אימון מועיל הרבה יותר מירי חופשי וגם חוסך לעצמך את התשלום הייעודי עבור הריענון והחידוש.
- סליקאי טיטניום
Re: הכשרות רענון
ירי חופשי חסרונות:
מדריך להדרכה ושיפור אין
בזבוז תחמושת ללא משוב כן
עלויות : 150 כדורים 345 ש"ח (2.3 ש"ח לכדור)+60 ש"ח עלות כניסה, ס"ה 405 ש"ח ללא אישור על רענון
זמן ירי, כשעה
מצבי ירי, עמידה /כריעה ותו לא
מרחק, סטטי
ירי בסיס במסגרת IDPA ישראל
מדריכים להדרכה ושיפור יש
הטמעה של עמידה נכונה, אחיזה נכונה, לחיצת הדק נכונה, ביבש יש (כשעה )
בזבוז תחמושת ללא משוב אין
עלויות 150 כדורים + 4.5 שעות במטווח 300 ש"ח כולל אישור רענון
זמן ירי רטוב, כ-3 שעות במספר גדול של וריאציות
מצבי ירי עמידה /כריעה /מחסות /ועוד מצבים כפי שהזמן מאפשר. בבסיס מתקדם גם ירי בהליכה
מרחק ,דינמי מ-3 מטר ועד 20 מטר
אוירה כיפית בקבוצה +שתיה חמה קפה תה
מדריך להדרכה ושיפור אין
בזבוז תחמושת ללא משוב כן
עלויות : 150 כדורים 345 ש"ח (2.3 ש"ח לכדור)+60 ש"ח עלות כניסה, ס"ה 405 ש"ח ללא אישור על רענון
זמן ירי, כשעה
מצבי ירי, עמידה /כריעה ותו לא
מרחק, סטטי
ירי בסיס במסגרת IDPA ישראל
מדריכים להדרכה ושיפור יש
הטמעה של עמידה נכונה, אחיזה נכונה, לחיצת הדק נכונה, ביבש יש (כשעה )
בזבוז תחמושת ללא משוב אין
עלויות 150 כדורים + 4.5 שעות במטווח 300 ש"ח כולל אישור רענון
זמן ירי רטוב, כ-3 שעות במספר גדול של וריאציות
מצבי ירי עמידה /כריעה /מחסות /ועוד מצבים כפי שהזמן מאפשר. בבסיס מתקדם גם ירי בהליכה
מרחק ,דינמי מ-3 מטר ועד 20 מטר
אוירה כיפית בקבוצה +שתיה חמה קפה תה
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד