StealthGear וזיעה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
StealthGear וזיעה
בימים חמים אלו יש לי שאלה לבעלי הנרתיק הנ"ל: האם האקדח שלכם לא "סופג" את כל הזיעה ?
או שהוא נשאר יבש במהלך כל היום?
בתשובתכם אנא ציינו איזה דגם יש לכם (ventcore/revolution)
תודה
או שהוא נשאר יבש במהלך כל היום?
בתשובתכם אנא ציינו איזה דגם יש לכם (ventcore/revolution)
תודה
.take your best shot
- סליקאי ארד
- סליקאי ארד
Re: StealthGear וזיעה
לי יש את שני הדגמים Ventcore וגם Revolution.
נרתיקים מעולים, אני אוהב אותם ומשתמש בהם באופן יומיומי. יש לי ארון מלא נרתיקים שרכשתי וה- StealthGear הוא הטוב ביותר עבורי.
את ה- Ventcore כיוונתי נמוך יותר ואני משתמש בו באופן יומי. ב- Revolution אני משתמש במטווח והוא מכוון טיפה גבוה יותר (לשליפה מהירה טיפה יותר על חשבון הסלקה).
השליפה ב- Revolution מעט חלקה יותר, החומר ממנו הוא עשוי מאפשר לאקדח להחליק טוב יותר (פחות חיכוך). ה- Ventcore טיפה נוח יותר לנשיאה יומיומית. באופן אישי אין לי בעיה של זיעה עם שניהם, האקדח לא סופג בכלל.
אם אתה מתלבט בניהם, הייתי ממליץ על ה- Ventcore שנוח טיפה יותר לנשיאה, למרות שכאמור ההבדלים קטנים ושניהם מצוינים.
נרתיקים מעולים, אני אוהב אותם ומשתמש בהם באופן יומיומי. יש לי ארון מלא נרתיקים שרכשתי וה- StealthGear הוא הטוב ביותר עבורי.
את ה- Ventcore כיוונתי נמוך יותר ואני משתמש בו באופן יומי. ב- Revolution אני משתמש במטווח והוא מכוון טיפה גבוה יותר (לשליפה מהירה טיפה יותר על חשבון הסלקה).
השליפה ב- Revolution מעט חלקה יותר, החומר ממנו הוא עשוי מאפשר לאקדח להחליק טוב יותר (פחות חיכוך). ה- Ventcore טיפה נוח יותר לנשיאה יומיומית. באופן אישי אין לי בעיה של זיעה עם שניהם, האקדח לא סופג בכלל.
אם אתה מתלבט בניהם, הייתי ממליץ על ה- Ventcore שנוח טיפה יותר לנשיאה, למרות שכאמור ההבדלים קטנים ושניהם מצוינים.
- סליקאי ארד
Re: StealthGear וזיעה
האקדח לא סופג כי הוא לא ספוג , אבל אין ספק שאדי הזיעה מגיעים אליו כיוון שהנרתיקים האלו מאווררים לחלוטין ולא חוצצים בין האדים לאקדח. רוב האקדחים היום לא מחלידים כ״כ מהר אבל זו בהחלט סיבה לנגב ולשמן בתכיפות גבהה יותר כטיפול מונע.
- סליקאי טיטניום
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד