bul g cherokee vs glock
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
bul g cherokee vs glock
שלום רב,
ברשותי אקדח מסוג בול כמופיע בכותרת, יש לי אופצייה להחליפו בגלוק 17C (איני יודע איזה דור-המס' הסידורי לדעתי מתחיל באות G).
היתרונות של הגלוק (רק מתחושת נשיאה) כאחד שהחזיק את הבול לדעתי הם הנשיאה בתפס חיצוני נוח מאוד וגם בסליקה תחת חולצה.
אודה להארות והמלצות מזוית ראייתכם למי שהתנסה בשניהם.
יום נעים.
ברשותי אקדח מסוג בול כמופיע בכותרת, יש לי אופצייה להחליפו בגלוק 17C (איני יודע איזה דור-המס' הסידורי לדעתי מתחיל באות G).
היתרונות של הגלוק (רק מתחושת נשיאה) כאחד שהחזיק את הבול לדעתי הם הנשיאה בתפס חיצוני נוח מאוד וגם בסליקה תחת חולצה.
אודה להארות והמלצות מזוית ראייתכם למי שהתנסה בשניהם.
יום נעים.
- סליקאי ארד
Re: bul g cherokee vs glock
G זה דור 3 מהסדרות הטובות של הדור הזה.
שלי מתחיל בG גם כן והוא יוצר ב 2004.
א.
שלי מתחיל בG גם כן והוא יוצר ב 2004.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
☝️ טוב לדעת.
תודה.
הבדלים, המלצות נוספות להשוואה?
תודה.
הבדלים, המלצות נוספות להשוואה?
- סליקאי ארד
חוות דעת נוספת?
- סליקאי ארד
אין כל כך בסיס להשוואה בין בול צ'רוקי לבין גלוק.
מדובר באקדחים שונים לחלוטין בכל קנה מידה אפשרי.
בול צ'ירוקי - עושה את העבודה. אבל תמיד צריך לזכור שהוא יוצר בשביל להיות כלי זול. לא בכדי כברות שמירע רבות אוהבות אותו כל כך.
גלוק 17 זה כלי מוכח. מאוד. אני פחות מתחבר לדגמי c בשל אובדן מהירות לוע של כ-10% ובהתאם - אנרגיית הקליע של כ-19%. גלוק זה גם אקדח שלא מתאים לכל אחד בתצורתו הבסיסית.
אבל מצד שני, זה אקדח בעל רמת אמינות, אחזקתיות, זמינות חלקים ואביזרים, בגדש על נרתיקים מודרניים, ויכולת התאמה לצרכי המחזיק בו גבוהה מאוד. מאוד מאוד.
ההחלטה הסופית היא רק שלך.
רק זכור שללא אימונים רציניים,לא תגיע לרמת המיומנות הנדרשת, לא עם גלוק ולא עם בול. בול לא יגיעו
בול צ'ירוקי - עושה את העבודה. אבל תמיד צריך לזכור שהוא יוצר בשביל להיות כלי זול. לא בכדי כברות שמירע רבות אוהבות אותו כל כך.
גלוק 17 זה כלי מוכח. מאוד. אני פחות מתחבר לדגמי c בשל אובדן מהירות לוע של כ-10% ובהתאם - אנרגיית הקליע של כ-19%. גלוק זה גם אקדח שלא מתאים לכל אחד בתצורתו הבסיסית.
אבל מצד שני, זה אקדח בעל רמת אמינות, אחזקתיות, זמינות חלקים ואביזרים, בגדש על נרתיקים מודרניים, ויכולת התאמה לצרכי המחזיק בו גבוהה מאוד. מאוד מאוד.
רק זכור שללא אימונים רציניים,לא תגיע לרמת המיומנות הנדרשת, לא עם גלוק ולא עם בול. בול לא יגיעו
- סליקאי טיטניום
ניר בל נשכח שהגלוק נחשב גם לכלי זול[והוא זול במובן הסליזי של המילה] אבל בק"ק פלסטינה, הוסיפו אפס לתג המחיר ורשמו שקלים במקום $$$..
שלא נעלה את הארגומטריה,שהנוער מכנה "יושב לי פצצות ביד" ,זה ידית של C.Z לעומת ידית של מגהץ,
גאדג'ים זה עניין אחר.
אבל העולם מצחיק אז צוחקים...
שלא נעלה את הארגומטריה,שהנוער מכנה "יושב לי פצצות ביד" ,זה ידית של C.Z לעומת ידית של מגהץ,
גאדג'ים זה עניין אחר.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:ניר בל נשכח שהגלוק נחשב גם לכלי זול[והוא זול במובן הסליזי של המילה] אבל בק"ק פלסטינה, הוסיפו אפס לתג המחיר ורשמו שקלים במקום $$$..
גאדג'ים זה עניין אחר.
זה לא ארגומטריה אלא ארגונומיה.
ארגומטריה בודקת תיפקודי לב במאמץ.
לגלוק יש ארגונומיה של חפיסת סיגריות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
איתמר צודק כרגיל...
אבל , אם אתה יורה תקופה בברטה וא"כ ב1911, ואז בC.Z, והאקדח עושה עבורך את כלללל.. העבודה,
ואתה לא צריך להתרגל לאקדח, הוא פשוט בנוי עבורך,
ואז אתה יורה ב"מתת האל לאנונשות 19" אתה מבין שהצליחו לעבוד עליך,רק בושה להודות,וכל העולם... וגו'
ואתה מבין שזו בעצם פרוקטולוגיה ברוטלית . ועל ארגונומיה אין מה לחלום, וצריך לבדוק שהלב לא בוגד בך עקב כסילות יתר..וזו ארגומטריה..
אבל , אם אתה יורה תקופה בברטה וא"כ ב1911, ואז בC.Z, והאקדח עושה עבורך את כלללל.. העבודה,
ואתה לא צריך להתרגל לאקדח, הוא פשוט בנוי עבורך,
ואז אתה יורה ב"מתת האל לאנונשות 19" אתה מבין שהצליחו לעבוד עליך,רק בושה להודות,וכל העולם... וגו'
ואתה מבין שזו בעצם פרוקטולוגיה ברוטלית . ועל ארגונומיה אין מה לחלום, וצריך לבדוק שהלב לא בוגד בך עקב כסילות יתר..וזו ארגומטריה..

פחות -לרוב זה יותר,,
אם אתה מתחיל מגלוק זה בדיוק להיפך ... כי כשאתה רגיל לנעול את מפרק שמאל ואז עובר ל 1911/ cz75 אז פתאום אתה מתחיל לחפש את הכוונת הקדמית.
וכל הישראלים שחייבים לבצע דריכה תחת לחץ לפני תחילת ירי צריכים לקחת בחשבון שבנגזרות ה cz75 המחלק בעל חתך מאד נמוך - חצי משל הגלוק.
חוץ מזה, פטיש/ נצרה בולטים, למה צריך את זה?
וכל הישראלים שחייבים לבצע דריכה תחת לחץ לפני תחילת ירי צריכים לקחת בחשבון שבנגזרות ה cz75 המחלק בעל חתך מאד נמוך - חצי משל הגלוק.
חוץ מזה, פטיש/ נצרה בולטים, למה צריך את זה?
- סליקאי טיטניום
למה אני צריך להיות רגיל לנעול , איזה שהו מפרק בכלל ? זו מחלקת שיקום אורטופדית?
חןץ מזה אתה מרמז שיורי הגלוק [הממוצעים] מאותגרים מוטורית? ונצרכים לאמצעי עזר? :
גם ניצרה כמו דוושת מצמד מיותרת. ומצ'ווישינג גז בגיר רגיל שומר נפשו יברח..ולהניע בדחיפה יודעים רק בפזורה..
אקדח זה לא הליכון מיד שרה,שהקיבצ'רים יסבירו לך ממרום ניסיונם איך ללפות אותו[אקדח לופתים, שטר מכר וזכויות בקרקע אוחזים]
אומנם ניתן לאלף דוב לסרוג עם מקלות גולף ... אבל למה..רק בגלל שיש הרבה דובים? או הרבה מוכרי מקלות
חןץ מזה אתה מרמז שיורי הגלוק [הממוצעים] מאותגרים מוטורית? ונצרכים לאמצעי עזר? :

גם ניצרה כמו דוושת מצמד מיותרת. ומצ'ווישינג גז בגיר רגיל שומר נפשו יברח..ולהניע בדחיפה יודעים רק בפזורה..
אקדח זה לא הליכון מיד שרה,שהקיבצ'רים יסבירו לך ממרום ניסיונם איך ללפות אותו[אקדח לופתים, שטר מכר וזכויות בקרקע אוחזים]
אומנם ניתן לאלף דוב לסרוג עם מקלות גולף ... אבל למה..רק בגלל שיש הרבה דובים? או הרבה מוכרי מקלות

פחות -לרוב זה יותר,,
לא צריך ולא מרמז ... הרוב המוחלט של התחמושת שיריתי בשנים האחרונות היה מcz75 ״שאדו״ שלטעמי הוא ארגונומי,מהנה, נוח כמו ספה, הדק שערה וכוונות סיב זוהרות. למרות זאת האקדח שהגעתי איתו בקלות יחסית למצב של דאבל טאפים שפוגעים כמעט באותה נקודה עליה אני מסתכל מבלי להתמקד בכוונות, כולל תו״כ תנועה הוא גלוק.
זה לא גורם לי בינתיים להחליף את השאדו בגלוק, כנראה שזה גם לא יקרה, אבל בהחלט מעריך אותו כאקדח לחימה מאד מוצלח ודבק בו כאקדח הנשיאה שלי.
זה לא גורם לי בינתיים להחליף את השאדו בגלוק, כנראה שזה גם לא יקרה, אבל בהחלט מעריך אותו כאקדח לחימה מאד מוצלח ודבק בו כאקדח הנשיאה שלי.
- סליקאי טיטניום
אני מתייחס לגלוק בדיוק לפי המטרה שלשמה הוא יוצר.
אקדח שירות קל לנשיאה שמבלה יותר זמן בנרתיק מאשר ביד.
א.
אקדח שירות קל לנשיאה שמבלה יותר זמן בנרתיק מאשר ביד.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
יש ב netflix סרט בשם weapon Of choice, אולי תורם במשהו להכיר את גסטון גלוק ... מאז שיוצר לראשונה זרמו הרבה מים מתחת לגשר, לא ברור מדוע ההתעקשות להתעלל בקהל החסידים ולהנציח מגרעות קלות ואפילו חסרות עלות לשינוי. רק לאחרונה משיקים דגם חדש בכל שבוע משום שהתחרות מכאיבה.
- סליקאי טיטניום
spy כתב:אין כל כך בסיס להשוואה בין בול צ'רוקי לבין גלוק.
תודה רבה.
- סליקאי ארד
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד