עוד פעם הילדים רבים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עוד פעם הילדים רבים
אם האשכול הזה יועיל אפ' במקצת כתוצאה מלחץ ציבורי להפחית עלויות זהו ריוח נקי לכ"א בכיס
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
23933 כתב:אם האשכול הזה יועיל אפ' במקצת כתוצאה מלחץ ציבורי להפחית עלויות זהו ריוח נקי לכ"א בכיס
לחץ ציבורי?
כמו כזה, שביתות, הפגנות לפני בתי הסוחרים, ויתור על רישיונות?
הלחץ היחידי שיכול לעבוד זה לחץ צרכני. קונים איפה שהמחיר הוגן. ולא קונים איפה שלא.
- סליקאי טיטניום
לחץ צרכני זה לא לחץ ציבורי?
ואת"ל שלא ,מ"מ ודאי שלזה התכון המשורר
ואת"ל שלא ,מ"מ ודאי שלזה התכון המשורר
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
בסופו של דבר הכל מתנקז לדבר אחד, כ ס ף!
היריבות בין האגפים השונים אם זה הפן הספורטיבי או הפן ה"דואג" מתנקז למסקנה אחת והיא, למי יש יותר קליאנטורה וכמה מהם הוא "שתה" לגוף השני. לא בגלל שממש ממש ממש איכפת להם מכם, זה בגלל הכסףףףףףף מבינים? כסף הוא מה שמניע ומרעיל את תרבות הנשק. וכל מי שיגיד לי אחרת, חי בנדמה לי.
תבחרו כל גוף שקשור לירי (אני מעדיף לא לנקוב באחד ספציפי), תגלו שברוב המקרים הוא נוצר כתוצאה מסוג של איכפתיות ורצון טוב ומבורך לעזור ולתרום, אבל די מהם הפך הגוף למסחרי ואז קיבל מנת אגו (ועוד ישראלית) ועכשיו מישהו צריך פרנסה ואם זה לא מספיק אז צריך קצת לטנף על המתחרים, כי לא יכול להיות שיש עוד משהו טוב כמוני על כדור הארץ... (כמובן בציניות)
ואז קם עוד מישהו ואומר שכל הדיון יכול להסתכם בהורדת מחירי אימון או תחמושת. וואוו ממש קפיטליזם במייטבו. (אמרתי לכם כבר שהכל מתנקז ל $$$?)
בקיצור, חמוש מאומן ו IDPA ישראל, אני ממליץ לכם באופן חד פעמי, לבצע אימון (עם הרבה מחשבה מאחוריו) משותף, שישלב אלמנטים מעולם הירי התחרותי וגם מהעולם הטאקטי. אם זה יעבוד טוב, אולי תוכלו (יחדיו) להציע אימון מסוג זה, כאימון חובה לבעלי רישיונות נשיאה (אפילו מסובסד) ככה גם תענו על הדרישה המקורית לשמה יצרתם את הארגונים שלכם, תראו לכולם שאתם לא בריב מטופש, תעגלו מעט פינות חדות באגו ועוד בסוף יצא לכם פורמט מנצח שיעשה לכם הרבה כסף.
בהצלחה לכולם.
היריבות בין האגפים השונים אם זה הפן הספורטיבי או הפן ה"דואג" מתנקז למסקנה אחת והיא, למי יש יותר קליאנטורה וכמה מהם הוא "שתה" לגוף השני. לא בגלל שממש ממש ממש איכפת להם מכם, זה בגלל הכסףףףףףף מבינים? כסף הוא מה שמניע ומרעיל את תרבות הנשק. וכל מי שיגיד לי אחרת, חי בנדמה לי.
תבחרו כל גוף שקשור לירי (אני מעדיף לא לנקוב באחד ספציפי), תגלו שברוב המקרים הוא נוצר כתוצאה מסוג של איכפתיות ורצון טוב ומבורך לעזור ולתרום, אבל די מהם הפך הגוף למסחרי ואז קיבל מנת אגו (ועוד ישראלית) ועכשיו מישהו צריך פרנסה ואם זה לא מספיק אז צריך קצת לטנף על המתחרים, כי לא יכול להיות שיש עוד משהו טוב כמוני על כדור הארץ... (כמובן בציניות)
ואז קם עוד מישהו ואומר שכל הדיון יכול להסתכם בהורדת מחירי אימון או תחמושת. וואוו ממש קפיטליזם במייטבו. (אמרתי לכם כבר שהכל מתנקז ל $$$?)
בקיצור, חמוש מאומן ו IDPA ישראל, אני ממליץ לכם באופן חד פעמי, לבצע אימון (עם הרבה מחשבה מאחוריו) משותף, שישלב אלמנטים מעולם הירי התחרותי וגם מהעולם הטאקטי. אם זה יעבוד טוב, אולי תוכלו (יחדיו) להציע אימון מסוג זה, כאימון חובה לבעלי רישיונות נשיאה (אפילו מסובסד) ככה גם תענו על הדרישה המקורית לשמה יצרתם את הארגונים שלכם, תראו לכולם שאתם לא בריב מטופש, תעגלו מעט פינות חדות באגו ועוד בסוף יצא לכם פורמט מנצח שיעשה לכם הרבה כסף.
בהצלחה לכולם.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב
glock34 כתב:בסופו של דבר הכל מתנקז לדבר אחד, כ ס ף!
בהצלחה לכולם.
אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר "המטרה המקורית לשמה יצרנו את הארגונים". המטרות של IDPA ISRAEL ברורות ומפורסמות באתר שלנו. (לענין "חמוש מאומן" ומטרותיו לא אתייחס - אניח להם לייצג את עצמם)
אני יודע שזה עשוי להישמע לך משונה, אבל אנחנו לא בעניין הזה בשביל כסף. כל הכנסה שמתקבלת משמשת למימון ההוצאות, ואף אחד לא מקבל כסף או שווה כסף בתמורה להתנדבות שלו במסגרת IDPA ISRAEL. לכן לא נפיק שום פעילות שמטרתה היחידה היא כסף.
עוד אומר כי אנחנו לא מעוניינים להביא אלינו אנשים שכל מה שהם רוצים זה רק לצאת ידי חובה. מי שמתאמן אצלנו בקביעות ניתן להחשיב לו את האימון הבסיסי כאימון חובה, בכפוף לנהלי הבט"פ.
לגבי אימון משותף - לא סוד שיש חילוקי דעות מקצועיים בשאלה מה הדרך המתאימה להתאמן. אנחנו מכבדים אחרים, אבל מאמינים בגישה שלנו. וכל יורה יבחר לפי טעמו. אם מזה ואם מזה ואולי גם משלשתם.
IDPA Safety Officer
עורך האתר http://www.idpa.org.il
עורך האתר http://www.idpa.org.il
תגידו מה שאתם רוצים יש פה אנשים טובים
משני הקבוצות. בכלל יש לנו אנשים נהדרים.
ויש מקום שהם יפגשו ואולי יתאמנו ביחד.
יש מקום אחד אולי יותר מאחד. אחד מהם
הוא המטווח האולימפי .
מקום שיש שם אימונים של שני הקבוצות
וכנראה גם אימון אישי של ידידנו אריק
בהצלחה לכולם
עדיין מוזמנים להצטרף לפורום של המטווח האולימפי בטלגרם.
משני הקבוצות. בכלל יש לנו אנשים נהדרים.
ויש מקום שהם יפגשו ואולי יתאמנו ביחד.
יש מקום אחד אולי יותר מאחד. אחד מהם
הוא המטווח האולימפי .
מקום שיש שם אימונים של שני הקבוצות
וכנראה גם אימון אישי של ידידנו אריק
בהצלחה לכולם
עדיין מוזמנים להצטרף לפורום של המטווח האולימפי בטלגרם.
- סליקאי כסף
[quote="glock34"]בסופו של דבר הכל מתנקז לדבר אחד, כ ס ף!
לרוב אני אתרחק כמו מאש מויכוח כזה.
לא מפני שאני אין לי דעה או אין לי מה לומר אלא מפני שלנו בחברה הישראלית אין תרבות דיון!
אבל המקרה זה אני אדחוף את היד לאש, מהסיבה כי דבריך חורים לי מאוד.
לפחות לגבי IDPA ישראל שעליו אני יכול להעיד.
אני כבר פגשתי חלק ניקר מהמארגנים/מובילים של הקבוצה הנ"ל.
ואני יכול לומר לך כי אמירתך לגבי קבוצה זו כלל לא נכונה ותלושה מהמציאות.
כל החברה המובילים את הקבוצה הנ"ל שאני פגשתי (חלק ניקר מהם) מחזיקים במשרות מכובדות מאד בתחומים אחרים שאינם כלל קשורים לירי.
לא רק שהם תורמים מזמנם ומרצם לנושא שקרוב ללבם חלקם אף "מפסידים" הכנסה בכך שהם שם חמש שש+ שעות.
הם יכלו/יכולם לתת כמה שעות במשרד בשישי ולהביא עוד הכנסה ניקרת לביתם.
לחילופין ואף עדיף פשוט לבלות את הזמן הזה עם המשפחה-יקרים.
ועם זאת הם עדיין שם כל שישי.
מעולם לא שמעתי ולו אחד מהם אומר למתאמן "אתה חיב לבוא לאימון הבא כי...." או "אתה חייב לעשות מנוי....".
נהפוך והוא, מעודדים בקבוצה זו חסכנות.
לדוגמא לנצל את התחמושת היטב ולמקסם את האימיון איתה שלכל כדור תהיה מטרה באימון ולא סתם ירי לצורך הירי.
ונסיוני האישי שוב:
אני משתמש בתחמושת יקרה יחסית 357mag ו 38spl, ובאימונים הראשונים שלי אצתי רצתי לרכוש 357, כולם ללא יוצא מן הכלל מייד הסבירו לי מדוע זה מיותר ולמה כדאי ועדיף לי להתאמן אם 38spl הזולה יותר.
אם "שממש ממש ממש איכפת להם מכם" ממני במקרה זה לא נראה לך שהיה עדיף להם לתת לי להוציא כמה מאות טובות של שקלים על התחמושת היקרה יותר ובכך להראות למטווח כי הינה אנחנו מבזבזים פה כסף?
ידידי היקר, חבל שיש לך מבט כל כך ציני על החיים אבל יש עדיין כמה דברים וארגונים ונתינה שהם לא "הכסףףףףףף".
די בטוח שלא במקרה של קבוצה זו.
האם יש פה אלמט כלכלי/כספי כן!
אך אלו לא הקבוצות או המארגנים כאן אלו המטווחים.
המטווחים הם עסק לכל דבר ועניין וחייבים לייצר הכנסה בכדי להתקיים.
כאשר מטווח "סוגר" טונל עבור קבוצה זו או אחרת הוא חייב ורוצה לוודא כי יש לו רווח והכנסה מכך.
ולכן הקבוצות חייבות שבכל אימון יהיו מקסימום יורים, וכאן אולי יש תחרות על ה"קליאנרוטה".
מסיבה פשוטה עם לא יהיו מספיק יורים וירו מספיק תחמושת המטווח עצמו "יסגור" את הברז לקבוצה הזו.
ועם כל הרצון הטוב של מארגני הקבוצות הפעילות תפסק.
ודבר אחרון כמי שראה ונחשף לתרבות נשק בכמה מקומות בעולם (לא, לא רק ארה"ב) אומר לך כי לנו בארץ אין כל תרבות נשק!
לרוב אני אתרחק כמו מאש מויכוח כזה.
לא מפני שאני אין לי דעה או אין לי מה לומר אלא מפני שלנו בחברה הישראלית אין תרבות דיון!
אבל המקרה זה אני אדחוף את היד לאש, מהסיבה כי דבריך חורים לי מאוד.
לפחות לגבי IDPA ישראל שעליו אני יכול להעיד.
אני כבר פגשתי חלק ניקר מהמארגנים/מובילים של הקבוצה הנ"ל.
ואני יכול לומר לך כי אמירתך לגבי קבוצה זו כלל לא נכונה ותלושה מהמציאות.
כל החברה המובילים את הקבוצה הנ"ל שאני פגשתי (חלק ניקר מהם) מחזיקים במשרות מכובדות מאד בתחומים אחרים שאינם כלל קשורים לירי.
לא רק שהם תורמים מזמנם ומרצם לנושא שקרוב ללבם חלקם אף "מפסידים" הכנסה בכך שהם שם חמש שש+ שעות.
הם יכלו/יכולם לתת כמה שעות במשרד בשישי ולהביא עוד הכנסה ניקרת לביתם.
לחילופין ואף עדיף פשוט לבלות את הזמן הזה עם המשפחה-יקרים.
ועם זאת הם עדיין שם כל שישי.
מעולם לא שמעתי ולו אחד מהם אומר למתאמן "אתה חיב לבוא לאימון הבא כי...." או "אתה חייב לעשות מנוי....".
נהפוך והוא, מעודדים בקבוצה זו חסכנות.
לדוגמא לנצל את התחמושת היטב ולמקסם את האימיון איתה שלכל כדור תהיה מטרה באימון ולא סתם ירי לצורך הירי.
ונסיוני האישי שוב:
אני משתמש בתחמושת יקרה יחסית 357mag ו 38spl, ובאימונים הראשונים שלי אצתי רצתי לרכוש 357, כולם ללא יוצא מן הכלל מייד הסבירו לי מדוע זה מיותר ולמה כדאי ועדיף לי להתאמן אם 38spl הזולה יותר.
אם "שממש ממש ממש איכפת להם מכם" ממני במקרה זה לא נראה לך שהיה עדיף להם לתת לי להוציא כמה מאות טובות של שקלים על התחמושת היקרה יותר ובכך להראות למטווח כי הינה אנחנו מבזבזים פה כסף?
ידידי היקר, חבל שיש לך מבט כל כך ציני על החיים אבל יש עדיין כמה דברים וארגונים ונתינה שהם לא "הכסףףףףףף".
די בטוח שלא במקרה של קבוצה זו.
האם יש פה אלמט כלכלי/כספי כן!
אך אלו לא הקבוצות או המארגנים כאן אלו המטווחים.
המטווחים הם עסק לכל דבר ועניין וחייבים לייצר הכנסה בכדי להתקיים.
כאשר מטווח "סוגר" טונל עבור קבוצה זו או אחרת הוא חייב ורוצה לוודא כי יש לו רווח והכנסה מכך.
ולכן הקבוצות חייבות שבכל אימון יהיו מקסימום יורים, וכאן אולי יש תחרות על ה"קליאנרוטה".
מסיבה פשוטה עם לא יהיו מספיק יורים וירו מספיק תחמושת המטווח עצמו "יסגור" את הברז לקבוצה הזו.
ועם כל הרצון הטוב של מארגני הקבוצות הפעילות תפסק.
ודבר אחרון כמי שראה ונחשף לתרבות נשק בכמה מקומות בעולם (לא, לא רק ארה"ב) אומר לך כי לנו בארץ אין כל תרבות נשק!
- סליקאי ארד
דבר אחרון כמי שראה ונחשף לתרבות נשק בכמה מקומות בעולם (לא, לא רק ארה"ב) אומר לך כי לנו בארץ אין כל תרבות נשק!
==============
עלית פה על נקודה...אבל יש כאן מומחויים, שירו 100 כדורים ומתיזים את תובהנותיהם משל היו יודעי דבר באמת.
==============
עלית פה על נקודה...אבל יש כאן מומחויים, שירו 100 כדורים ומתיזים את תובהנותיהם משל היו יודעי דבר באמת.
פחות -לרוב זה יותר,,
glock34 כתב:בסופו של דבר הכל מתנקז לדבר אחד, כ ס ף!
בהצלחה לכולם.
אני ממש מת על כאלה שמחלקית עצות מבלי להבין דבר לעומק.
אם אני אכניס כסף (רווח) לתמונה העניין מייד יהפוך לבלתי רווחי. עלות שעת העבודה הנוספת שלי מתחילה (כן, רק מתחילה) מ500 ש"ח. כלומר, עבור הדרכה של 4.5 שעות ההדרכה רק אני אדרוש 2250 ש"ח. אז יידרשו 15 חניכים לא במסגרת המנוי רק כדי לפצות לי את ההפסדים. וזה עוד לפני עוד מדריך, עלות חומה, עלות מטרות ויתר הציוד המתכלה ולא מתכלה.
הרבה יותר קל לי לקחת עוד עבודה ולא לבוא להעביר אימון.
אני מקווה שהמחשתי לך איזו שטות כתבת.
אני מצהיר שאפילו שקל אחד לא שמתי בכיסי מאימונים. אנו פועלים כעמותה, ללא מטרות רווח, עם הגשת דוחות מדי שנה, בשקיפות מלאה. אתה יכול לקבל הכל באתר משרד המשפטים.
לגבי אימון חובה זה אפילו לא מצחיק. אני תמיד אומר שאין לחייב את האנשים להתאמן, אלא לעודד אותם.
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב
אז אומר את זה שוב ויותר בעדינות ויכוח מיותר.
יש כאן שני גישות של אימונים שניהם לגיטימיות.
ושני הגופים עושים זאת בעלות מינימלית.
מותר להיתווכח עד מחרתיים מי יותר טוב.וגם אפשר לבדוק איכויות.
גם להדרכה כמו כל דבר ניתן למדוד איכות.
אבל יש אבל גדול.כולנו באותה סירה ולרגולטור לא חשוב מי שייך לאן.
תשאירו את הויכוחים האלו ביננו.וכלפי חוץ צריך חזית משותפת.
העמותה לא מיצגת אותי בעמדות שלה ולכן מצפונית אני לא יכול להיות שייך.
מי שמרגיש שכן שיעשה את זה.
בכל מיקרה אני בהחלט מצדיק את החברים מIDPA שמרגישים נפגעים מהאשמה שהם פועלים למען בצע כסף.
ממה שראיתי והכרתי זה נעשה בהיתנדבות ומאהבה ועל זה מגיע להם ישר כח.
יש כאן שני גישות של אימונים שניהם לגיטימיות.
ושני הגופים עושים זאת בעלות מינימלית.
מותר להיתווכח עד מחרתיים מי יותר טוב.וגם אפשר לבדוק איכויות.
גם להדרכה כמו כל דבר ניתן למדוד איכות.
אבל יש אבל גדול.כולנו באותה סירה ולרגולטור לא חשוב מי שייך לאן.
תשאירו את הויכוחים האלו ביננו.וכלפי חוץ צריך חזית משותפת.
העמותה לא מיצגת אותי בעמדות שלה ולכן מצפונית אני לא יכול להיות שייך.
מי שמרגיש שכן שיעשה את זה.
בכל מיקרה אני בהחלט מצדיק את החברים מIDPA שמרגישים נפגעים מהאשמה שהם פועלים למען בצע כסף.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ArikB כתב:בכל מיקרה אני בהחלט מצדיק את החברים מIDPA שמרגישים נפגעים מהאשמה שהם פועלים למען בצע כסף.
1+
- סליקאי זהב
glock34 -
לכתוב על צוות IDPA ישראל שהוא מונע משיקולי "כסף" יכול להעיד רק על דבר אחד - חוסר הכרות עם הפעילות הזאת, למענך ולמען אחרים, להלן העובדות לאשורן ב"קליפת אגוז" -
1. לפני שלוש שנים (אפריל 2016) החליטו 7 חברים שאין כל סיבה לשלם מחיר מופקע לאימון ירי ומחיר הזוי לתחמושת לאחד המטווחים בארץ או לעבור קורס ירי מעשי יקר (דאז 4,500 ש"ח) - על מנת שאדם פרטי יוכל לבצע אימון ירי באקדח ברמה גבוהה. לצורך כך שכרו חומה (בקרבם היה מדריך ירי אחד דאז) והתחילו לאמן אנשים במחיר עלות בלבד. במקביל נרשמו בארגון IDPA העולמי ופתחו את הסניף הראשון בישראל. רוב האימונים אותה מקיימת העמותה כיום הינם אימוני ירי הגנתי באקדח המותאמים למתארים בארץ ושאינם קשורים לחוקת IDPA.
2. ההחלטה הראשונה שקיבלו אותם "מהפכנים" היתה - כל הפעילות תהיה בהתנדבות מלאה וללא כוונת רווח. לצורך כך, התאגדו כעמותה (ספטמבר 2016) - מועדון הירי ההגנתי אי.די.פי.איי ישראל (ע"ר), הגישו את כל המסמכים וקיבלו אישור כמלכ"ר מרשות המיסים. מאז, מגישה העמותה דוחות כספיים, מילוליים, הצהרות שונות (8 דוחות) כל שנה לרשם העמותות ולרשות המיסים. כל הדוחות מפורסמים באינטרנט - באתר "גיידסטאר". לא זו אף זו, צוות העמותה משקיעה מכספו הפרטי למימון הפעילות.
3. העמותה יצרה קשר עם מטווח אשדוד וסגרה איתו כבר בשנת 2016 על קיום אימונים קבועים כל יום שישי. מטווח אשדוד "הרים הכפפה" והסכים לגבות מחיר שעת חומה שפוי ומחיר כדור 9X19 של 1 ש"ח כולל מע"מ - מחיר מהפכני ליורים פרטיים (שאינם חברי מועדון ירי מעשי) - על כך מגיע למטווח אשדוד ובעליו הכרה ותודה מכולנו !
4. החלטה נוספת שהתקבלה היתה להתמקד בתחום האימונים בעיקר ולא להקים מועדון צרכני. צוות העמותה מונה רופאים, פיזיקאים, אנשי מערכת הבטחון, אנשי היי טק - אנשים בעלי כישורים שיכלו בנקל להיכנס לתחום הצרכני - אך קיבלו החלטה להתמקד באימונים .
5. ההצלחה לא איחרה לבוא - בשנת 2017 האימונים בימי שישי היו מלאים חודשיים מראש ! בעקבות "המהפכה" שהעמותה יצרה בתחום החלו מדריכי ירי פרטיים לקיים אימונים מוזלים לקבוצות, איתן וירון הקימו את "חמוש מאומן" (פעילות מבורכת), בעלי המטווחים בעצמם החלו לקיים אימונים מוזלים והוזילו את מחיר התחמושת לאימונים, וקמו מועדוני "צרכנות" המתחרים על ליבנו וכיסנו.
6. נכון להיום, העמותה מונה 14 מדריכי ירי, 6 מפקחי מטווח והיא פועלת משני מטווחי "בית" קבועים - מטווח אשדוד שנתן חסותו מתחילת הדרך ומטווחי דני הי בחדרה קרית המטווחים החדשה והגדולה בארץ. בנוסף, הוקמו סניפים נוספים של IDPA בישראל ע"י חברים ושותפים לדרך יקרים - IDPA מרכז בהרצליה ו-IDPA צפון בגניגר.
7. לסיכום, מבלי להשוות לאחרים, נדמה כי לא יכולה להיות מחלוקת על המהפכה (ולא במרכאות) שעמותת IDPA ישראל חוללה בתחום האימונים למחזיקי אקדח ברישיון בארץ - ועוד היד נטויה !
חג בחירות ודמוקרטיה שמח ובטוח לכולנו !
לכתוב על צוות IDPA ישראל שהוא מונע משיקולי "כסף" יכול להעיד רק על דבר אחד - חוסר הכרות עם הפעילות הזאת, למענך ולמען אחרים, להלן העובדות לאשורן ב"קליפת אגוז" -
1. לפני שלוש שנים (אפריל 2016) החליטו 7 חברים שאין כל סיבה לשלם מחיר מופקע לאימון ירי ומחיר הזוי לתחמושת לאחד המטווחים בארץ או לעבור קורס ירי מעשי יקר (דאז 4,500 ש"ח) - על מנת שאדם פרטי יוכל לבצע אימון ירי באקדח ברמה גבוהה. לצורך כך שכרו חומה (בקרבם היה מדריך ירי אחד דאז) והתחילו לאמן אנשים במחיר עלות בלבד. במקביל נרשמו בארגון IDPA העולמי ופתחו את הסניף הראשון בישראל. רוב האימונים אותה מקיימת העמותה כיום הינם אימוני ירי הגנתי באקדח המותאמים למתארים בארץ ושאינם קשורים לחוקת IDPA.
2. ההחלטה הראשונה שקיבלו אותם "מהפכנים" היתה - כל הפעילות תהיה בהתנדבות מלאה וללא כוונת רווח. לצורך כך, התאגדו כעמותה (ספטמבר 2016) - מועדון הירי ההגנתי אי.די.פי.איי ישראל (ע"ר), הגישו את כל המסמכים וקיבלו אישור כמלכ"ר מרשות המיסים. מאז, מגישה העמותה דוחות כספיים, מילוליים, הצהרות שונות (8 דוחות) כל שנה לרשם העמותות ולרשות המיסים. כל הדוחות מפורסמים באינטרנט - באתר "גיידסטאר". לא זו אף זו, צוות העמותה משקיעה מכספו הפרטי למימון הפעילות.
3. העמותה יצרה קשר עם מטווח אשדוד וסגרה איתו כבר בשנת 2016 על קיום אימונים קבועים כל יום שישי. מטווח אשדוד "הרים הכפפה" והסכים לגבות מחיר שעת חומה שפוי ומחיר כדור 9X19 של 1 ש"ח כולל מע"מ - מחיר מהפכני ליורים פרטיים (שאינם חברי מועדון ירי מעשי) - על כך מגיע למטווח אשדוד ובעליו הכרה ותודה מכולנו !
4. החלטה נוספת שהתקבלה היתה להתמקד בתחום האימונים בעיקר ולא להקים מועדון צרכני. צוות העמותה מונה רופאים, פיזיקאים, אנשי מערכת הבטחון, אנשי היי טק - אנשים בעלי כישורים שיכלו בנקל להיכנס לתחום הצרכני - אך קיבלו החלטה להתמקד באימונים .
5. ההצלחה לא איחרה לבוא - בשנת 2017 האימונים בימי שישי היו מלאים חודשיים מראש ! בעקבות "המהפכה" שהעמותה יצרה בתחום החלו מדריכי ירי פרטיים לקיים אימונים מוזלים לקבוצות, איתן וירון הקימו את "חמוש מאומן" (פעילות מבורכת), בעלי המטווחים בעצמם החלו לקיים אימונים מוזלים והוזילו את מחיר התחמושת לאימונים, וקמו מועדוני "צרכנות" המתחרים על ליבנו וכיסנו.
6. נכון להיום, העמותה מונה 14 מדריכי ירי, 6 מפקחי מטווח והיא פועלת משני מטווחי "בית" קבועים - מטווח אשדוד שנתן חסותו מתחילת הדרך ומטווחי דני הי בחדרה קרית המטווחים החדשה והגדולה בארץ. בנוסף, הוקמו סניפים נוספים של IDPA בישראל ע"י חברים ושותפים לדרך יקרים - IDPA מרכז בהרצליה ו-IDPA צפון בגניגר.
7. לסיכום, מבלי להשוות לאחרים, נדמה כי לא יכולה להיות מחלוקת על המהפכה (ולא במרכאות) שעמותת IDPA ישראל חוללה בתחום האימונים למחזיקי אקדח ברישיון בארץ - ועוד היד נטויה !
חג בחירות ודמוקרטיה שמח ובטוח לכולנו !
glock34 -
אגב, השתתפת אי פעם באימון של IDPA ישראל ?!
אגב, השתתפת אי פעם באימון של IDPA ישראל ?!
glock34 -
אני מבין מה"אין תשובה" שלך - שמעולם לא השתתפת באימון של IDPA ישראל...
אם כך, בכל הכבוד, כנראה שאתה "חי בנדמה לי" ! (ביטוי שלך).
אני מבין מה"אין תשובה" שלך - שמעולם לא השתתפת באימון של IDPA ישראל...
אם כך, בכל הכבוד, כנראה שאתה "חי בנדמה לי" ! (ביטוי שלך).
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד