אזכרה לאברהם (אבי) מאדג'ר ז"ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אזכרה לאברהם (אבי) מאדג'ר ז"ל
אבי מאדג'ר ז"ל, מראשוני הירי המעשי בישראל ודמות המוכרת היטב לכל העוסקים בתחום, נפטר לפני 3 שנים עקב תאונת דרכים טראגית.
כל ידידיו ומוקיריו מוזמנים לאזכרתו שתיערך ביום ב, כ"ד בשבט, 27 לחודש ינואר 2003 בבית העלמין בחולון.
מכבדי זכרו יפגשו בכניסה לבית העלמין, בשער החדש בשעה 16:00.
יהי זכרו ברוך.
כל ידידיו ומוקיריו מוזמנים לאזכרתו שתיערך ביום ב, כ"ד בשבט, 27 לחודש ינואר 2003 בבית העלמין בחולון.
מכבדי זכרו יפגשו בכניסה לבית העלמין, בשער החדש בשעה 16:00.
יהי זכרו ברוך.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אבי היה אדם גדול בכל המובנים (כולל הפיזי).
את שיטות הציפוי שלו לנשק מנסים כבר 3 שנים לחקות - ללא הצלחה (אגב הסמל המסחרי שלו היה האות Q מהמילה Quality - איכות).
אבל יותר מכך אבי היה אדם אוהב חיים ואוהב אנשים.
את העוסקים בענף הנשק שאני יכול להגדיר כחברים - אפשר לספור על אצבעות יד אחת. אבי היה אחד מהם.
אגב, היה לי ה"כבוד" המפוקפק להיות הלקוח האחרון שלו. בדרך להפקדת ה FN שציפה עבורי בכספות מטווח "בול", פגע רכב בקטנוע שלו והאיש הענק הזה הוכרע.
את שיטות הציפוי שלו לנשק מנסים כבר 3 שנים לחקות - ללא הצלחה (אגב הסמל המסחרי שלו היה האות Q מהמילה Quality - איכות).
אבל יותר מכך אבי היה אדם אוהב חיים ואוהב אנשים.
את העוסקים בענף הנשק שאני יכול להגדיר כחברים - אפשר לספור על אצבעות יד אחת. אבי היה אחד מהם.
אגב, היה לי ה"כבוד" המפוקפק להיות הלקוח האחרון שלו. בדרך להפקדת ה FN שציפה עבורי בכספות מטווח "בול", פגע רכב בקטנוע שלו והאיש הענק הזה הוכרע.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד