קבוצת אימונים צפונית-הדרכה מחמוש מאומן

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

קבוצת אימונים צפונית-הדרכה מחמוש מאומן

על ידי shrek » 27 דצמבר 2018, 19:43

שלום לכולם
לאחרונה אני מנסה ליצור קבוצת אימונים צפונית ( צומת גולני צפונה), מטרת הקבוצה היא להתאמן ביחד על מנת שיהיו כמה שיותר נושאי נשק מיומנים במרחב האזרחי.
פלטפורמת ההדרכה שאני הכי מתחבר אליה היא חמוש מאומן, נטו הגנה עצמית, ללא תחרות אלא להשגיות עצמית, כל אחד ורמתו.
אז לכל בעלי הרישיונות החדשים, והותיקים יותר, שמעוניינים לקחת על עצמם ברצינות את נשיאת הנשק תוך מחשבה ברורה שיש ביכולתנו להציל חיים, זה הקישור לקבוצה
https://chat.whatsapp.com/FlOzIyXd8gYHx50nl6MjSm

כמו כן, אשמח אם עוד נושאי נשק יצטרפו לחמוש מאומן, דרך האתר\פייסבוק בכדי להשתתף באימונים כמעט בכל הארץ, לא רק בצפון.

אם זאת, אבקש להבהיר שאני לא רומז שהפלטפורמת אימונים שאני בחרתי לעצמי היא פחות טובה מירי מעשי או idpa, שכל אחד יבחר לו פלטפורה אחת לפחות, אין מניע לירות בכל הפלטפורמות, אפילו רצוי.

מקווה שהדיון לא יתפתח לאיזו תוכנית יותר טובה.

תודה רבה ליורם על ניהול האתר ועל האפשרות ליצור פוסט זה.
אני גולש בסליק מגיל 14 (אני בן 30), לא יהיה תחליף לסליק, וכולי תקווה שעתיד עולם הירי רק ילך וישתפר ועוד חברים חדשים יגלו את אוצר המידע שבסליק.

בברכה מתן מלכי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: קבוצת אימונים צפונית-הדרכה מחמוש מאומן

על ידי 23933 » 27 דצמבר 2018, 20:58

shrek כתב:תודה רבה ליורם על ניהול האתר .
, לא יהיה תחליף לסליק, וכולי תקווה שעתיד עולם הירי רק ילך וישתפר ועוד חברים חדשים יגלו את אוצר המידע שבסליק.

+1+
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי גלוקון » 01 ינואר 2019, 13:52

הגדרת הקבוצה של חמוש ומאומן בפייסבוק כקבוצה סגורה, מונעת ממני להסתכל בפוסטים בקבוצה, היות ולא כ"כ נוח לי להצטרף לקבוצה שבה ברור לכל מי שמסתכל שאני (הפרופיל על שמי המלא) בעל נשק.
חבל
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי shrek » 02 ינואר 2019, 00:35

היי
אתה לא חייב להצטרף לקבוצה בפייסבוק.

יש אפשרות להשתתף באימונים בלי לעשות כרטיס חבר, דרך האתר.
כרטיס חבר מאפשר לך להנות מההנחות במטווחים השונים שבהסדר עם חמוש מאומן.
רוב הכספים של חמוש מאומן הולכים למימון הדרכות לאנשים שלא יכולים כרגע לשלם על האימון.

חוץ מזה, קבוצה האימונים הצפונית שפתחתי לא מחייבת אותך להיות חבר בחמוש מאומן או להשתתף בהדרכות חמוש מאומן, למרות שרוב חברי הקבוצה עברו או יעברו לפחות הדרכת בסיס בכדי לתת הרגלים טובים, מהרגלים רעים קשה להפטר.
חברי הקבוצה נפגשים לירי חופשי, והכרטיס מאפשר לנו להתאמן במחיר סביר על מה שהכנו לנו בהדרכות.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד