הנה זה הגיע...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הנה זה הגיע...
ניר ל כתב:כאן אני מאד חרד מהצפוי לנו כשהחרא יפגע במאוורר, האוכלוסיה האזרחית היהודית לא חמושה, הנשק החם שנמצא בידי אזרחים הוא חסר תועלת ללחימה וגם הוא במשורה, כוחות המשטרה אף הם אינם חמושים כראוי והשמיכה עליה אנו סומכים בחיינו היא קצרצרה.
אנחנו מוכנים למלחמה הבאה בדיוק כפי שאנחנו מוכנים לרעידת אדמה עוצמתית.
תקראו את ספר "הכריש", אמנם מוגדר בדיוני, אבל מה שקורה השנה בדיוק מניח את התשתית למתואר בו.
https://www.steimatzky.co.il/מישקה-בן-דוד/הכריש.html
HK P30SK
- סליקאי כסף
ניר ל כתב:כאן אני מאד חרד מהצפוי לנו כשהחרא יפגע במאוורר
אנחנו מוכנים למלחמה הבאה בדיוק כפי שאנחנו מוכנים לרעידת אדמה עוצמתית.
מה אתה דואג? "סמוך על צהל יהיה בסדר"..
ציניות בצד...
אני לא רואה את עצמי חי במציאות כמו בחומס בסוריה. ברגע שנגיע למצב של קרבות רחוב בין אזרחים לאזרחים פשוט הלך על המדינה הזו.
אני גם לא רוצה שהמדינה תאפשר לי לקנות נשק ארוך או נשק אוטומטי להגנה עצמית.
כי בכך לא רק שהיא מסירה מעצמה את האחריות על בטחוני האישי, אלא שהיא גם מפריטה אותו ומכריחה אותי לממן אותו מכיסי האישי.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
עזוב לרגע את המימון, יש את המודל השוויצרי שבו חייל שמסיים שירות סדיר משתחרר עם הנשק שלו כמו שלנו משאירים את הנעליים הצבאיות, המדינה גם מקצה תחמושת לאימונים.
זה לא משנה מה האסוציאציה שזה עושה לך, מה שמשנה הוא המצב האמיתי והמוכנות האמיתית.
אתה גם מתנדב במשטרה כמדומני, 50% לפחות מהשוטרים שאני רואה ברחוב הם מתנדבים, בלעדיהם לא הייתה משטרה.
גם צה״ל מבוסס על כוחות מילואים, הם צריכים להגיע לימח״ים כדי להצטייד - בלבנון 2 עשיתי מילואים ביחידה הכי נחשבת, מתוקצבת ומתאמנת והציוד שקיבלנו היה מבזה. לדברי האלוף בריק שאני מאמין לו ללא צל של ספק - זה לא שונה היום. חייל מילואים יכול להחזיק ציוד אישי בבית ולהגיע מוכן לנקודת כינוס שנקבעת בזמן אמת, לא כזאת שיכולה להיות מטווחת וצירי התנועה אליה חסומים.
בעניין הגניבות שבטח יעלה יצטרכו לטפל בלי רחמים, זה לא שכיום לא נעלם המון ציוד מהמחסנים, רק שאף אחד לא יודע או לא מדווח.
הייתה לנו תקופה נדירה בהסטוריה של שגשוג ואשליית כוח,שליטה ,שוויון ובטחון. מקווה שתימשך, אבל אסור לעצום עיניים. אנחנו דוחים המון התמודדויות ועימותים שעניין של זמן לא ארוך עד שיגיעו ויהיו קשים יותר ככל שהזמן עובר. נצטרך לשרוד את זה ולהמשיך הלאה, הפעם אני מקווה עם נשק ביד.
זה לא משנה מה האסוציאציה שזה עושה לך, מה שמשנה הוא המצב האמיתי והמוכנות האמיתית.
אתה גם מתנדב במשטרה כמדומני, 50% לפחות מהשוטרים שאני רואה ברחוב הם מתנדבים, בלעדיהם לא הייתה משטרה.
גם צה״ל מבוסס על כוחות מילואים, הם צריכים להגיע לימח״ים כדי להצטייד - בלבנון 2 עשיתי מילואים ביחידה הכי נחשבת, מתוקצבת ומתאמנת והציוד שקיבלנו היה מבזה. לדברי האלוף בריק שאני מאמין לו ללא צל של ספק - זה לא שונה היום. חייל מילואים יכול להחזיק ציוד אישי בבית ולהגיע מוכן לנקודת כינוס שנקבעת בזמן אמת, לא כזאת שיכולה להיות מטווחת וצירי התנועה אליה חסומים.
בעניין הגניבות שבטח יעלה יצטרכו לטפל בלי רחמים, זה לא שכיום לא נעלם המון ציוד מהמחסנים, רק שאף אחד לא יודע או לא מדווח.
הייתה לנו תקופה נדירה בהסטוריה של שגשוג ואשליית כוח,שליטה ,שוויון ובטחון. מקווה שתימשך, אבל אסור לעצום עיניים. אנחנו דוחים המון התמודדויות ועימותים שעניין של זמן לא ארוך עד שיגיעו ויהיו קשים יותר ככל שהזמן עובר. נצטרך לשרוד את זה ולהמשיך הלאה, הפעם אני מקווה עם נשק ביד.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:עזוב לרגע את המימון, יש את המודל השוויצרי שבו חייל שמסיים שירות סדיר משתחרר עם הנשק שלו כמו שלנו משאירים את הנעליים הצבאיות, המדינה גם מקצה תחמושת לאימונים.
גם צה״ל מבוסס על כוחות מילואים, הם צריכים להגיע לימח״ים כדי להצטייד - בלבנון 2 עשיתי מילואים ביחידה הכי נחשבת, מתוקצבת ומתאמנת והציוד שקיבלנו היה מבזה.
כל העניין הזה של מתנדבים במשטרה הוא הזוי ובזוי...זה מעיד על המצב האומלל של המשטרה שלנו.
זה התחיל בהקמתו של המשא"ז שקם למטרה מאד מאד מוגדרת. על הגב של המשא"ז התלבשו עם מתמי"ד וכו' כדי לחפות על חוסר כ"א של המשטרה.
שוטר שבא במגע עם האזרחים זה מקצוע בפני עצמו 24X7. אין פה שום מקום לחובבנות או מתנדבים...
באף מקום במערב לא קיים מצב בו בבוקר אני עובד הייטק ובערב, אני צריך להכנס לדירה של עובד בחברה בגלל שהשכנים שמעו משם צעקות...
לגבי מילואים.. המודל הזה פשט את הרגל מזמן אבל המדינה עוד לא עיכלה את זה. גם לגבי גיוס חובה.
למדינה צריך להיות צבא סדיר/קבע חזק שמתוגבר בכמה יחידות מילואים שאותן אפשר לספור על אצבעות כף יד אחת.
ולגבי המודל השוויצרי..לא הייתי מתנגד שהצבא ישאיר לי את רובה השירות שלי אבל זה לא הולך לקרות.
ובכל מקרה, גם שם אותם אזרחים מאורגנים ביחידות מילואים כל אחד לפי היכולות שלו.
זה לא נשק פרטי בר בשטח...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
כמו שאני טוען פעם אחרי פעם" לובי, לובי ושוב פעם לובי.
זה מה שעושים כל הארגונים שמתנגדים לנשק הפרטי, מייצרים באז ציבורי
מגייסים מעצבי דעת קהל ומפעילים לחץ במקומות הנכונים על מקבלי ההחלטות
זה מה שעושים כל הארגונים שמתנגדים לנשק הפרטי, מייצרים באז ציבורי
מגייסים מעצבי דעת קהל ומפעילים לחץ במקומות הנכונים על מקבלי ההחלטות
- מנהל הסליק
אתה צודק יורם.
בארה"ב הלובי נשען על הכסף של תעשיות הנשק.
פה בארץ, אחד אומר שהוא לא רוצה להחשב לסוחר בדם, וכל השאר נלחמים אחד בשני במקום להכנס מתחת לאלונקה.
בנתיים הממשלה מחסלת את העסקים שלהם באין מפריע.
נשק אף פעם לא יהיה פופולרי, כי בסופו של יום זה מכשיר שכל תכליתו לגרום נזק למישהו אחר.
הרבה יותר קל להיות בצד שמנגד, להזדהות עם הקורבנות והנפגעים ולזכות באהדת הציבור.
א.
פה בארץ, אחד אומר שהוא לא רוצה להחשב לסוחר בדם, וכל השאר נלחמים אחד בשני במקום להכנס מתחת לאלונקה.
נשק אף פעם לא יהיה פופולרי, כי בסופו של יום זה מכשיר שכל תכליתו לגרום נזק למישהו אחר.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:אתה צודק יורם.
א.
איתמר, לצערי אתה מה זה צודק,
זה ממש "סקסי" להתנגד לנשק, אלא שהמתנגדים מתבלבלים ומערבבים את נושא הסחר בנשק
עם מדינות מתפתחות ומדינות העולם השלישי, ראה הפרסום האחרון על הסנקציות של ארה"ב נגד אלוף בצה"ל,
עם קהילת נושאי הנשק בארץ.
זה לא דומה לחברינו הארה"ב.
נושא הנשק החוקי מפוקח, נעשה ברישוי ולכן גם מנוטר ולא אנחנו מהווים את הסיכון.
נו פשוט נופלים בין
נושא הנשק הלא חוקי -פשע, שהמשטרה צריכה לתת לו פתרון
לביו נושא הסחר בנשק וידע צבאי- יוצאי מערכת הביטחון, שהמדינה אמורה לעשות בזה סדר.
- מנהל הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד