מטווח כוונות טובות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מטווח כוונות טובות

על ידי elicoM9 » 09 ינואר 2003, 15:50

שלום חברים ,
:o :lol: :D :shock: :roll:
אני אנצל את הפורום לטובת שבחים ותודות למטווח כוונות טובות בנתניה .
במהלך החודש האחרון התרוצצתי לא מעט בחיפוש אחר אקדח , המווווון דברים למדתי והפנמתי מתוך שיטוט בפורומי הנשק למיניהם ( ועל כך מגיע גם יותר ממילה טובה למנהלי הפורום ) .

מכיוון שהמילה שמופיעה הכי הרבה בכל הפורומים היא - GLOCK החלטתי לרכוש ............
ניחשתם נכון , STEYR M9 . מה קורה פה עם הגלוק , מה זה NIKE ????
חברים יקרים , תיבחרו אקדח שטוב לכם ומתאים לכם .
קצת מניסיון , מתוך 4 חנויות נשק שאליהם הלכתי , 4 הציעו לי כברירת מחדל גלוק , ודי פסלו את שאר האקדחים , שיהיה .

לגבי שאלות שהיו לי לגבי אקדחים אחרים , הדעות ת מ י ד יהיו חלוקות בנושא .

סיכום :

1 - ברכות ואני מוריד את הכובע לפורום ולתשובות המקצועיות ול"כל שאלה תשובה ..."

2 - חברים , לפי מיטב הבנתי , חברת שטייר לקחה את הגלוק והפכה את החסרונות שלו לייתרונות באקדחים שלה ( מאוד דומים , אבל לשטייר יש ייתרונות שאין לגלוק כמו מנעול פנימי , כוונות מיוחדות ונוחות ו...... )

3 - אחרון והכי חביב , מטווח כוונות טובות בנתניה , המווווווווווווווון תודה על השירות המקצועי , יחס מעולה .
מבחינת מחיר + יחס + כניסות למטווח +דיל ++++++ שווה לכל אחד .

Thank's
ElicoM9 :P
סליקאי ארד
סליקאי ארד

אני חייב לסייג

על ידי מוטי » 09 ינואר 2003, 21:22

גם אני מכיר את מטווח כוונות טובות (בנתניה) אני אישית יורה לי במטווח העיר , אין ספק כי מדובר במקום מאוד רציני ומכובד אך כאשר קראתי את אשר כתבת נזכרתי שלמישהו שאני מכיר הם פשוט דחפו CZ 2000 לפני חצי שנה בטענה שזהו אקדח מעולה...

כככל אני חושב שאנו יכולים להסיק שגם אם מקום כמו מטווח כוונות טובות הוא מטווח מאוד רציני ובסה"כ חיובי מאוד , כולם שם סוחרים , אם זה במטווח כזה או אחר וכולם רוצים למכור , אז פשוט שימו לב לדקויות והצליבו נתונים.

קניה מהנה.
מוטי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי swat » 10 ינואר 2003, 13:49

את האקדח שלי קניתי בכוונות טובות נתניה.
קיבלתי כניסה חינם למטווח לשנה. לא ניצלתי את הכניסה חינם אפילו פעם אחת, כי התחמושת אצלם עולה 90 ש"ח ל-50 כדור של תע"ש, וכמו כן תמיד עמוס שם. (אפילו שמהאימון שעשיתי שם בשביל הרשיון, התרשמתי מהרמה הגבוהה של המדריכים)

עדיף לי לירות חופשי בטיטניום חדרה - 50 כדור תע"ש ב-75 ש"ח. אפילו שאני צריך לשלם על הכניסה למטווח, ואפילו שהמטווח קטן (3 עמדות בלבד). המקום בדרך כלל ריק וכך למדריך במקום (דוד) יש זמן להסביר ולחנוך אישית. כמו כן יש חנייה צמודה ללקוחות.
שוחחתי גם עם המוכרת במקום - מאוד מקצועית.
:D
מומלץ.
Beretta.
Never Mind the Bullets.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

חוות דעת

על ידי ליאור דלי » 11 ינואר 2003, 20:29

גם בהיותי אח של בעל המקום הנני מצדיק את חבר הסליק אשר אמר שכולם בעסק הזה בסה"כ סחורים ורוצים למכור...אבל לא בכל מחיר ועפ"י דעתי אף סוחר מכובד ורציני לא יחפש לעצמו מפח נפש שלאחר הקניה.
בעקרון כל אחד יכול להפגע ממוכר כזה או אחר וכמובן שבכל ענף ובכל עסק יש ימים כאלה אוא אחרים אבל בסה"כ אנו אמורים להסתכל לעצמינו בעיניים ולאמר

מטווח כוונות טובות מקום רציני ויציב למרות כל חוויותיהם/ן של צרכני חנות זו

ולסיכום מאחל אני בהצלחה לראשונה לצרכנים אשר ישיגו מחיר טוב עבור אקדח כזה או אחר וברגע השימוש בו(שלא נדע) הנ"ל יפעל וישיג את מטרתו.
וכמובן בהצלחה לכל הסוחרים ,שיגשגו ויצליחו דרכם מבלי שיעמדו ואו יעמדו בדרכם של אף סוחר לא הגון

בברכת שבוע טוב ליאור :wink:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מוטי » 12 ינואר 2003, 11:54

אח של שלומי?
מוטי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד